Despre noi

Cine suntem noi?

ViataVesnica.Ro este un proiect demarat in luna aprilie 2009 si prin el propunem tuturor vizitatorilor nostri o gama larga si variata de resurse crestine alaturi de un post de radio crestin online 24/7. Chiar de la inceput am vazut ca Dumnezeu vrea sa se foloseasca de noi pe aceasta cale, de aceea vrem sa facem din acest site o unealta de lucru pentru El.
Noi, cei care am creat si administram acest site suntem niste tineri de la Biserica Penticostala „Maranata” din Baia Mare si dorim ca prin noi Cuvantul Domnului sa fie vestit cu putere. Tinem sa mentionam ca noi nu avem nici un beneficiu material pentru ceea ce facem, urmand ca rasplata sa ne fie data in cer.

Ce ne motiveaza?

Motivul pentru care facem totul cu atata daruire si seriozitate se afla scris pe paginile Sfintei Scripturi la Evanghelia dupa Marcu in capitolul 16 cu versetul 15: „Duceti-va in toata lumea si propovaduiti Evanghelia la orice faptura.”
Credem ca prin internet putem fi prezenti in toata lumea si vrem sa fim o binecuvintare pentru orice faptura, ca impreuna sa populam Raiul lui Dumnezeu.

Declaratie de scop

Daca acest site va conduce cel putin un om la Dumnezeu, si el va fi salvat, mantuit prin harul lui Dumnezeu, atunci consideram ca acest site si-a indeplinit scopul.

Atentie!

Daca vreun material de pe acest site nu este in conformitate cu Biblia va rugam sa ne semnalati acest lucru accesand pagina de contact, iar noi o sa luam masurile necesare.

Lasă un răspuns