Interviu Tania si Ema

In aceasta campanie de interviuri ne-am adresat unor surori: Tania si Ema, care de curand au scos primul album intitulat: „Langa Tine”.Daca doriti sa ascultati melodii ale lor puteti sa cumparati CD-ul sau sa ascultati Radio Viata Vesnica.

Viata Vesnica: Pentru inceput va rugam sa ne spuneti cate ceva despre voi.
Tania: Eu am 21 de ani, sunt căsătorită şi împreună cu soţul meu Viorel slujim într-o biserică din sudul Republicii Moldova, la moment. Noi am copilărit în România şi ea rămâne casa noastră, iar atunci când va fi voia Domnului, ne vom întoarce…acasă.
Ema: Eu sunt elevă în clasa a X-a, la un liceu cu profil real, iar asta spune totul despre mine.


Viata Vesnica: Muzica este ocupatia voastra principala sau avetii si alte preocupari? Cu ce va ocupati?
Ema: În afară de muzică, îmi place şi teatrul – fac parte din echipa teatrală a liceului meu. Îmi plac foarte mult şi copiii, de aceea am fondat un grup de copii, “Vestea Bună”, cu care mă ocup în fiecare weekend: cântăm, desenăm, facem diferite jocuri. Sunt copiii străzii pe care nimeni nu îi iubeşte, dar care au atâta nevoie de iubire!
Tania: Muzica este primul cuvânt pe care l-am auzit când am fost copil. Mama noastră ne cânta în fiecare zi şi vocea ei liniştită m-a făcut să îmi placă ceea ce aud. Aşa am ajuns să cânt, să cânt, să cânt. În afară de muzică, sunt pur şi simplu fermecată de cuvânt (în dulcele stil stănescian), citesc şi scriu foarte mult. Pregătesc şi o carte de poezii, dar la care mai am mult de lucrat. În prezent sunt studentă la Litere şi vara asta îmi iau licenţa.

Citeste continuarea →