Implica-te

Prin acest proiect pe care l-am demarat cu ajutorul lui Dumnezeu vrem ca sa imbogatim lumea virtuala cu resurse crestine originale, acestea fiind poezii, meditatii, marturii si cantari. Pe langa acest fapt vrem sa punem la indemana credinciosilor un mod foarte simplu de a trimite o felicitare celor dragi prin intermediul internetului. Daca ai un astfel de talent de a scrie poezii, meditatii sau daca vrei ca intreaga lume sa stie minunea pe care a facut-o Dumnezeu in viata ta te rugam sa intrii la pagina in cauza din lista de mai jos si sa iti adaugi munca la aceasta colectie.

De altfel vrem sa popularizam si canalul nostru de YouTube si avem nevoie de persoane care sa se implice in traducerea unor meditatii scurte din limba engleza, in pregatirea materialelor video pentru a putea fi postate. Intra si tu in echipa noastra, ba mai mult in echipa lui Dumnezeu si impreuna sa largim Imparatia Lui.
Aici este o lista link-uri pentru adaugarea diferitelor resurse:

Adauga noutate: http://www.viatavesnica.ro/adauga-noutate
Adauga meditatie: http://www.viatavesnica.ro/adauga-meditatie
Adauga marturie: http://www.viatavesnica.ro/adauga-marturie
Adauga poezie: http://www.viatavesnica.ro/adauga-poezie
Adauga link: http://www.viatavesnica.ro/adauga-link-in-director

Pentru cei care vor sa se implice in legatura cu canalul de YouTube va rugam sa ne contactati la adresa de email viatavesnicaro@yahoo.com.

Lasă un răspuns