Marturie Tomulet Claudiu, Sibiu

M-am născut la data de 2 iulie 1999 în oraşul Sibiu. Încă de la naştere am fost părăsit de cea care m-a născut şi primul an din viaţă l-am petrecut într-un spital, abandonat care aştepta ca să mă ia cineva acasă la el. Primul an a trecut şi la data de 5 iulie 2000 au apărut în camera unde eram eu lângă patul de după uşă doi oameni frumoşi care se uitau la mine, şi în timp ce stăteau lăngă marginea patului ca şi copil mic am înfipt mâna în umărul viitorului meu tată şi din ziua aceea am fost luat acasă la ei în localitatea Gura Râului. A durat doar câteva zile până m-am acomodat în noua familie. Anii treceau iar eu creşteam şi mă simţeam într-o familie minunată. Copilăria mea a fost cu multe peripeţii, dar am fost iubit din toată inima de părinţii mei şi de rudele minunate pe care le-am dobândit.

Ajuns la şcoală pe clasa a 5-a aveam un dor de a învăţa la pian. Într-o zi de joi pe când intra profesorul de educaţie muzicală în clasă ne-a adresat următoarea întrebare: “Cine doreşte să înveţe la un instrument muzical!?”. Eu înflăcărat am spus tare că EU, dar el a spus, nu poţi cânta deoarece nu ai voce nici ureche muzicală. Am ajuns acasă şi am început să mă  plâng mamei mele că de ce nu a vrut să mă ia şi pe sora mea care avea voce şi ureche muzicală a luat-o. Mama mea i-a spus profesorului să mă accepte şi pe mine că plăteşte orele de curs. Acceptat am început să merg şi eu şi prindeam repede fiecare noţiune dar nu au durat orele de curs decât 3 luni fiindă profesorul avea probleme medicale. Eu nu am dat înapoi şi am început să cânt singur astfel încât foloseam internetul pentru a învăţa mai departe. După un an şi un pic mi-a venit în minte să cânt şi la chitară de unul singur pe lângă pian, şi aşa am făcut. Într-o zi de sâmbătă din martie 2014 eram la calculator  şi un gând mi-a spus să vizionez un program de evanghelizare live la o biserică penticostală din Timişoara şi am început să mă uit la acel program însă nu puteam să întrerup internetul şi a sosit momentul predicii în care predica un păstor în limba spaniolă şi acel mesaj m-a atins aşa mult încât am început să plâng iar când a făcut chemarea la mântuire atunci mi-am dedicat pe deplin viaţa în mâna lui Dumnezeu şi atunci am răspuns cu DA chemării lui. Nu a trecut mult iar la data de 06 iulie 2014 l-am primit pe Domnul Isus Hristos ca Domn şi Mântuitor personal în apa botezului la vârsta de 15 ani. De atunci îl laud neîncetat pe Dumnezeu chiar şi în încercări şi bucuri. De când l-am primit pe Domnul în inima mea am primit chemarea să Îl laud pe Dumnezeu cântând în biserică iar mai apoi ca lider de închinare.

„Mă plec cu recunoştiinţă înaintea Domnului care mi-a schimbat destinul, dintr-un copil nedorit într-un copil iubit de părinţi şi de El.”

Tomuleţ Claudiu

„O frântură din viaţa mea!’

Lasă un răspuns