Este de ajuns doar Dumnezeu!

ValuriDar eu ma incred in Tine, Doamne, si zic: ,, Tu esti Dumnezeul meu!”. Soarta mea(timpul cat am de trait) este in mana Ta. Ps.31.14,16.

Sa rostim impreuna din toata inima ca: binecuvantat sa fi Tu Doamne cel ce tine in mana Lui vietile noastre! Frati iubiti avem de-a face cu un Dumnezeu  care este bun si din cauza aceasta avem o protectie puternica in El chiar in cele mai dificile momente din vietile noastre . Am citat un pasaj dintr-un psalm scris de David imparatul lui Israel cat si prorocul Domnului. Cand scrie David acest psalm se afla in momente critice in viata lui , momente de pericol de a fi nimicit de vrajmasii lui, care doreau chiar moartea lui fizica , ii intindeau tot felul de curse,capcane, in secret unelteau la viata imparatului(v4.v13). Fratilor si iubiti cititori si noi avem un vrajmas comun si anume diavolul care doreste nimicirea noastra si apoi mai avem firea nostra pacatoasa ca un inamic redutabil din inautrul cetatii fiintei noastre si apoi un alt inamic puternic din afara care vrea sa ne controleze este lumea ca sistem organizat de cel rau! Hai sa invatam de la David cum a procedat el intr-o situatie similara. David in primul rand a stiut sigur ca Dumnezeu exista, apoi ca El este Dumnezeul lui personal prin infiere,alegere, apoi el insusi era un om care asculta de Dumnezeu deci avea frica sfanta de Cel Preainalt,si nu in ultimul rand avea o credinta puternica(incredere,bizuire) in acest Dumnezeu Atotputernic!

In concluzie putem afirma ca daca aceste insusiri sunt si ale noastre ,atunci noi credinciosii Noului legamant prin jertfa Domnului Isus de pe crucea din Golgota, putem spune ca David: -Soarta mea (viata noastra) este in mana Ta ,Doamne Dumnezeule si de aceea iti si multumim si te slavim in veci! Glorie Tie! Amin!Amin!

Lasă un răspuns