Isus Domnul, a venit si pentru tine!

„A venit la ai Sai, si ai Sai nu L-au primit. Dar tuturor celor ce L-au primit,adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu.” Ioan 1, v11,12  Aceste cateva ganduri nu le astern pentru copiii Domnului deja beneficiari ai acestor adevaruri scripturale ci pentru cei care inca nu stiu ca Dumnezeu ii iubeste si pe ei si ca ii vrea si pe ei inImparatia vesnica a Lui, traind etern , vesnic  in anturajul,partasia Lui Dumnezeu , a ingerilor si a sfintilor care au fost sfintiti prin jertfa data pentru noi la crucea de pe Golgota adica Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos!

A Lui sa fie slava(gloria) in veci de veci! As vrea sa fiu un om practic ca si poporul evreu in sensul ca as vrea sa va arat in mod concret  cum puteti fi mantuiti, salvati si apoi sa aveti parte de slava Lui Dumnezeu.

1) In primul rand trebuie sa Il cautati pe Domnul desi El va cauta chiar acum!

2) In al doilea rand trebuie sa veniti la El!

3) In al treilea rand trebuie se credeti in El si sa va incredeti in cuvintele Lui care sunt Sfintele scripturi adica Biblia , va dau un sfat practic, faceti-va rost de o biblie si cititi-o cu atentie si cu dorul de al gasi pe Dumnezeul Cel Adevarat Creatorul cerului si al pamantului si al omenirii intregi  si al vostru personal!

4) In al patrulea rand trebuie sa ascultati de Dumnezeu care spune in biblie ca toti oamenii sunt pacatosi chiar nascuti in pacat si pentru aceasta este necesar sa va impacati cu Dumnezeu pocaindu-va de pacatele voastre asta presupunand constietizarea pacatelor(recunoasterea lor) .parerea de rau ca le-ati comis(cainta), apoi stergerea lor prin credinta in sangele Fiului Lui Dumnezeu care are puterea sa va curateasca cugetul de pacat si sa faca pace intre voi si Dumnezeu Tatal si apoi aveti nevoie de Duhul Lui Dumnezeu ca sa va dea putere sa nu mai pacatuiti si chiar sa umblati in inoirea vietii!

5) In al cincelea rand trebuie sa incheiati legamant cu Dumnezeu prin botezul in apa pentru a marturisii public credinta voasta in Tatal, Fiul si Duhul Sfant si  dorinta de a intoarce spatele diavolului, lumii si tot ce este in lume si de a sluji Domnului pentru eternitate!

Doamne Dumnezeule da putere tuturor celor care doresc Viata sa poata face pasii acestia ai credintei! Amin!

Autor: Racz Ioan

Lasă un răspuns