Interviu Adi Gliga

Ne-am propus sa-i punem cateva intrebari lui Adi Gliga, un cantaret de muzica crestina, si se pare ca ne-a raspuns cu bucurie acestor intrebari.
 

Viata Vesnica: Muzica este ocupatia ta principala sau ai si alte preocupari? Cu ce te ocupi?
Adi Gliga: Muzica e cea mai mica parte din ceea ce fac…am mai multe ocupatii, dar toate legate de ce inseamna „IMAPARATIA CERURILOR”, sunt un vanator de suflete sau sa zic mai bine pescar de oameni.


Viata Vesnica: Cat timp repeti cantarile intr-o saptamana?
Adi Gliga: Nu am timp de repetitii; imagineaza-ti ca anul trecut am fost in total acasa doar o luna si cateva zile, acum nu repet aproape deloc.


Viata Vesnica: Care ti se pare cel mai dificil lucru in cadrul SOS ROMANIA?
Adi Gliga: Cel mai dificil lucru cu SOS…organizarea turneului si caracterele noastre la un loc care trebuiesc inca slefuite.


Viata Vesnica: Ce muzica iti place sa asculti? De ce?
Adi Gliga: In general nu am timp sa ascult muzica, sunt mai mult in masina ca in pat.In masina merge muzica diversa in functie de ce au baietii sau ce se nimereste la radio; prefer muzica instrumentala, ma linisteste ca sunt foarte aglomerat de obicei.


Viata Vesnica: Ai o trupa/artist preferat?
Adi Gliga: Hmm, sa vad, imi plac dintre trupe romanesti Ami si Crista si o anumita Andreea din Botosani care inca nu a scos un CD; altfel imi place Westlife mult.


Viata Vesnica: Ce hobby-uri ai, in afara de muzica?
Adi Gliga: Editari video (adica montez clipuri, mi le fac singur, filmulete), editari photo, bineinteles internetul (cel mai tabu subiect din toate timpurile) si excursiile.


Viata Vesnica: Ce parere ai despre situatia actuala a muzicii crestine din Romania?
Adi Gliga: Proasta…comert mult si lipsa de inspiratie de sus in foarte mare parte, lipseste experienta.


Viata Vesnica: Si o ultima intrebare! Cand vei veni impreuna cu SOS Romania si in Baia Mare?
Adi Gliga: Cand se va ivi prima ocazie, avem in plan, dar asteptam ca Dumnezeu sa deschida usa potrivita la momentul potrivit.Cred ca va fi foarte fain cand vom veni, dar asteptam sa implinim planul de sus.


Viata Vesnica: Multumim in Numele Domnului si El sa te intareasca in ceea ce faci!
Adi Gliga: Amin…Mersi! Fiti tari!

Lasă un răspuns