Interviu Alin Jucu

Urmatorul interviu a fost luat unui tanar cantaret crestin si anume Alin Jucu, care a raspuns pozitiv propunerii noastre si astfel am realizat un interviu cu si despre el.

ViataVesnica: Pentru inceput te rugam sa ne spui cate ceva despre tine.
Alin Jucu: Buna! Cum deja stiti, ma numesc Alin Jucu, am 23 de ani, sunt logodit iar in scurta vreme, casatorit. Locuiesc in Romania, mai exact in Deva, una din cele mai frumoase zone ale tarii.


ViataVesnica: Muzica este ocupatia ta principala sau ai si alte preocupari? Cu ce te ocupi?
Alin Jucu: Muzica si scoala. Sunt student in ultimul an la management.


ViataVesnica: Cat timp repeti cantarile intr-o saptamana?
Alin Jucu: Fiind chemat de Dumnezeu si angrenat in lucrarea de slujire, ducand oamenilor mesajul evangheliei prin muzica, nu as vrea sa fiu inteles gresit, dar de multe ori repetitia propriu-zisa isi schimba forma… se face „din mers”, daca imi permiteti o astfel de expresie. Desigur, ea exista si este foarte necesara in viata fiecarei persoane care face ceva in folosul lui Dumnezeu si a societatii.


ViataVesnica: De la ce varsta ai inceput sa canti?
Alin Jucu: Fiind mezinul familiei si crescand intr-o astfel de atmosfera in care muzica domina de departe activitatile familiale, inca din copilarie am simtit chemare si, mai mult, am fost indrumat pe fagasul acesta. Astazi imi mai spun cei mari ca nu de putine ori se intampla ca imi organizam programe de biserica in camera mea, cantam cu toata puterea, imitand chiar multi artisti crestini din vremea aceea. Ba mai mult, imi faceam amvon din scaune, predicand despre Ceausescu si altii ale caror nume erau mai sonore in vremea aceea. Insa, din nefericire, astazi copilaria e doar o amintire.


ViataVesnica: Cine compune cantarile pe care le canti?
Alin Jucu: O partea sunt compozitii proprii, iar restul sunt cantari vechi, majoritatea din harfe.


ViataVesnica: Ce gen de muzica iti place sa asculti? De ce?
Alin Jucu: Ascult muzica destul de variata. Imi place cam orice, orice este frumos.


ViataVesnica: Ai o trupa/artist preferat?
Alin Jucu: Toti cei ce canta muzica crestina. Dar daca „Speranta” e in top, eu de ce nu i-as nominaliza? Oricum, numindu-i pe ei, deja am scos in evidenta o mare parte din muzica crestina din tara noastra.


ViataVesnica: Ce hobby-uri ai, in afara de muzica?
Alin Jucu: Imi place sportul in general.


ViataVesnica: Ce parere ai despre situatia actuala a muzicii crestine din Romania ?
Alin Jucu: Nu stiu din ce punct de vedere puneti problema, dar eu ma rezum in a sublinia un singur lucru: este o expansiune muzicala in tara noastra, care, dintr-un punct de vedere e buna, pentru ca satisface mai multe gusturi si asteptari.


ViataVesnica: In final am sa ta rog sa transmiti un mesaj tuturor vizitatorilor www.viatavesnica.ro si ascultatorilor Radio Viata Vesnica.
Alin Jucu: Va doresc tuturor multa fericire si bincuvantare din partea lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns